Kooke keukens

Tips voor het kiezen van je droomkeuken

Tips voor het kiezen van je droomkeuken

Geplaatst op

 

Het kiezen van een keuken kan een spannend proces zijn. Met zo veel stijlen en opties wordt het er niet gemakkelijker op. De keukenboer kan je helpen om te beslissen over het ontwerp om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je investering haalt. Voor degene die opzoek zijn naar hun droomkeuken en nog enkele tips nodig hebben. Hieronder lees je een aantal belangrijke tips voor het uitzoeken van je droomkeuken

Keuken moet functioneel zijn

 

Maak je keuken functioneel. Bewaar belangrijke elementen zoals de koelkast, spoelbak en oven in een onbelemmerde werkdriehoek om de efficiëntie bij het koken te behouden. Dit zorgt ervoor dat je keuken bij gebruik eenvoudig schoon te houden is en gerechten sneller klaar zijn.

Opbergruimte in je keuken

 

Als je keuken klein is probeer dan zoveel mogelijk opberg ruimte te creëren en ook te gebruiken. Een lege keuken is een overzichtelijke keuken. Zorg daarom dat je aanrechtblad standaard redelijk leeg is. Zo houd je meer ruimte over zodra je gaat koken.

Waar komt de eettafel?

 

Overweeg of je ruimte wilt voor een tafel als je een diner in de keuken organiseert of als je wilt dat de kinderen hun huiswerk kunnen doen. De keuken moet naast de ruimte om te koken en eten meer zijn. Je wilt de ruimte optimaal benutten. Denk daarom na over waar de eettafel komt, hoe groot deze is en hoe je deze wilt gebruiken.

Welke stijl gebruik je voor de keuken

 

Geeft je qua stijl de voorkeur aan modern of traditioneel? Denk na over het ontwerp van de rest van je huis en hoe de nieuwe keuken daarbij past. Voordat je naar de keukenboer gaat is het belangrijk dat je al een idee hebt van welke stijl je wilt gebruiken. Hiervoor kun je op internet genoeg inspiratie vinden.

Benader een keuken expert

 

Overdracht aan de experts. Boek een ontwerpafspraak bij Van den Hazel keukens. Deze  ontwerpers kunnen je door de opties heen praten, advies geven en  helpen de juiste keuze te maken.

 

Gerelateerde berichten

Nieuw keuken gekocht – Wat voor unieks kun jij bereiden?

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van een nieuwe keuken. Je hebt uren lang bij Mandemakers zaken gezeten en jezelf door verkooppraatjes moeten...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden