Kooke keukens

Nieuw keuken gekocht – Wat voor unieks kun jij bereiden?

Nieuw keuken gekocht – Wat voor unieks kun jij bereiden?

Geplaatst op

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van een nieuwe keuken. Je hebt uren lang bij Mandemakers zaken gezeten en jezelf door verkooppraatjes moeten slaan. Maar hij staat en nu is het tijd om er optimaal gebruik van te maken. Natuurlijk weten wij ook wel dat jij snap hoe een keuken werkt. Maar er zijn veel verborgen geheimen die hartstikke leuk zijn om te doen en vaak nog lekker ook. Wat kun je zoal maken, lees het snel.

Hellofresh maaltijden

Je hebt hard moeten werken voor je keuken en door het harde werken komt creativiteit wel eens te kort in de keuken. Hellofresh heeft een pakket waar je hele lekkere recepten kunt kiezen en per week een doos vol verse ingrediënten en recepten op de stoep staan. Vaak krijg je de eerste paar weken nog een flinke korting, wat het zeker de moeite maakt om eens te brouwen.

Bakken als Robèrt van Beckhoven

De droom van iedere keukenprins of prinses is om koekjes en gebakjes te kunnen bakken als Robert van Beckhoven. Het kost wat keukengerei en dus wat ruimte in je kastjes. Maar met wat vrijetijd ben jij instaat om net zo lekker te bakken als Robert! Hij heeft een boek geschreven en wij raden aan om die te lezen en te volgen.

Bier brouwen

Ben je een echte ambachtsman of vrouw en vind je koekjes wel leuk, maar ligt daar niet je passie. Dan is het ook mogelijk om je eigen bier te brouwen in je gloednieuwe keuken! Leer hier proces kennen aan de hand van 7 of 8 stappen en jij brouwt in 4 uur een bier thuis. Je hebt nog wel even wat geduld nodig, want pas na de vergisting kun jij het drinken. Maar voor alle stappen heb je de volledige keuken nodig. Aangezien alles duurder gaat worden kan het zelfs verstandig zijn om bier brouwen te leren, zodat het drinken straks nog betaalbaar blijft. Beste manier om te starten met bierbrouwen is met een bierbrouw pakket.

Gerelateerde berichten

Een nieuwe look voor je keuken in 8 stappen

Als je een nieuwe look voor je keuken wilt, maar niet een nieuwe keuken wilt aanschaffen, kun je een ervoor kiezen om hem een nieuw kleurtje te...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden