Kooke keukens

Glazen achterwand voor je keuken

Glazen achterwand voor je keuken

Geplaatst op

In elke keuken is het belangrijk om een goede spat achterwand te hebben zodat de muur niet vies wordt. Vooral achter de kookplaat is een spat achterwand onmisbaar omdat anders tijdens het koken al het eten tegen de keukenmuur aanspat. Deze spat achterwanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, het is maar net wat je wilt.  Vaak zijn deze spatschermen gemaakt van kunststof, aluminium of glas.

Tegenwoordig zijn moderne en designkeukens erg populair. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor in jouw keuken? Dan is een glazen achterwand zeker iets wat je moet overwegen!

Soorten glazen achterwanden
Een glazen achterwand in je keuken zorgt voor een luxeuze en trendy uitstraling. Daarnaast kun je vaak zelf kiezen wat voor glazen achterwand je wilt, er zijn talloze mogelijkheden! Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over een keuken achterwand met een foto? Er zijn veel designs mogelijk maar je kunt bij Edelglas bijvoorbeeld kiezen voor een eigen foto op glas. Je levert je eigen foto aan die vervolgens door dit glasatelier op een glazen achterwand wordt geprint. Zo kun je dus je eigen unieke glazen achterwand voor de keuken ontwerpen die niemand anders heeft! Geef je keuken een mooie persoonlijke invulling door hier een eigen foto voor te gebruiken.

Maar naast een foto op glas zijn er nog meer soorten achterwanden van glas die je in de keuken kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan reliëf glas, graffiti glas, bernis glas, grafisch glas of gekleurd glas. De mogelijkheden zijn eindeloos, het is maar net wat je mooi vindt. Ben je van het tijdloze? Dan is reliëf glas een goede keuze. Deze achterwanden hebben vaak interessante structuren en kunnen zowel neutraal als uitzinnig gemaakt worden. Bernis glas heeft ook een neutrale en natuurlijke uitstraling. Bij bernis glas is het wel mogelijk om extra diepte te creëren.
Heeft u een vrij neutrale keuken en wilt u deze opfleuren? Kies dan voor een glazen spatwand van gekleurd glas. Kies een mooie (felle) kleur uit en laat de achterwand uw keuken een mooie uitstraling geven.

Voordelen glazen achterwand
Het grootste voordeel dat er zit aan een glazen spat achterwand voor de keuken, is dat dit ontzettend gemakkelijk schoon te maken is. Het reinigen van een glazen wand gaat erg gemakkelijk en snel, een groot praktisch voordeel voor de keuken!
Andere voordelen van een glazen achterwand, is dat dit een duurzame oplossing is.

Daarnaast zijn de mogelijkheden voor de glazen achterwanden eindeloos. Zoals we eerder al lieten weten zijn er veel verschillende bewerkingen mogelijk en daarom zal er altijd wel een glazen achterwand zijn die bij jou en jouw keuken past. Je kunt de glazen achterwanden op maat laten maken, waardoor deze altijd in jouw keuken zullen passen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden