Kooke keukens

Een gietvloer: waarom moet je die echt in de keuken maken!

Een gietvloer: waarom moet je die echt in de keuken maken!

Geplaatst op

Veel mensen zijn dol op gietvloeren. Maar waarom is dat zo? We nemen in deze blog graag met je door wat de verschillende voordelen zijn van een gietvloer. Ze zijn overigens niet alleen heel handig om in de keuken te realiseren, ook in andere kamers van het huis spelen ze een onmisbare rol. We nemen het graag met je door in deze blog. Lees snel verder en geef je woning een geweldige boost. 

Wat zijn de voordelen van een gietvloer? 

We nemen in deze blog met je door wat de verschillende voordelen van een gietvloer zijn. Wil je graag een vloer waar je veel profijt van hebt, dan is dit type vloer helemaal top. Waarom is dat zo? Het is een vloer die gemaakt is van kunststof. Zo beschikt de vloer over allerlei eigenschappen waar jij je voordeel mee kunt doen. We nemen ze hieronder even met je door. 

Makkelijk schoon te maken. Doordat de vloer gemaakt is van kunststof (kunststof over beton) is het een schitterende vloer om makkelijk schoon te maken. Dat zorgt voor een prachtig interieur met een indrukwekkende look. Op deze manier zul je ook zien dat het vuil van buiten geen kans meer krijgt binnen. Best wel een geruststellend idee wanneer je kinderen hebt. 

Erg sterk. De gietvloer is ontstaan in een industriële context. In de fabrieken moest de vloer goed kunnen presteren. Het is een type dat een grote belasting aankan. Zo kun je gerust de vloer met stevige schoonmaakmiddelen reinigen. Ook met de slijtvastheid zit het wel snor. 

Designopties

De gietvloer is niet alleen heel praktisch inzetbaar in een woning. Ook is het een type vloer waar je qua designopties vele kanten mee op kunt. 

Het is zoals gezegd een vloer gemaakt van kunststof en dat maakt dat hij werkelijk in vrijwel elke RAL-kleur te krijgen is. En dat is weer heel voordelig wanneer je probeert om net even dat ene kleurtje voor je design te pakken te krijgen. 

Gerelateerde berichten

Terug naar de basis met de landelijke keuken

De landelijke keuken, met zijn warme, uitnodigende sfeer en tijdloze charme, biedt een serene ontsnapping aan de hectiek van het moderne leven. Deze...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden