Kooke keukens

De voordelen van kunstgras voor je designconcept

De voordelen van kunstgras voor je designconcept

Geplaatst op

In deze tekst willen we je graag een beetje inspireren. Daarom nemen we een aantal leuke tips met je door. Weet je dat er bijvoorbeeld ook gekleurd kunstgras is. Ja en dan bedoelen we natuurlijk niet het ´natuurlijke´ kleurtje dat gras heeft (groen), nee we bedoelen eigenlijk zo’n beetje alle kleuren van de regenboog die je maar leuk vindt. 

Wat kun je doen met gekleurd kunstgras? Dat is de vraag die vandaag centraal staat. Lees je een met ons mee? Geef een creatieve draai aan onze tips.

De voordelen van gekleurd kunstgras

Er zijn verschillende voordelen verbonden met gekleurd kunstgras. Omdat kunstgras van kunststof gemaakt is is het vrijwel in elke kleur verkrijgbaar. Op deze manier past het altijd erg goed bij het tuindesign dat je bijvoorbeeld voor ogen hebt. Hou je van een industrieel design, dan kun jij ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld een grijze tint in het kunstgras laat aanbrengen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zaken veel gekker aan te pakken. Wat dacht je van roze gras? In een doorsnee tuin oogt dat wat typisch, maar wanneer je een rozentuin hebt die er wat impressionistisch uitziet door de verschillende planten (denk aan de schilderijen van Monet), dan ziet het er natuurlijk helemaal fantastisch uit. Als je hier dan ook nog een buitenkeuken mee combineert dan is dat natuurlijk echt bijzonder. Wees dus niet bang om een geheel eigen design te ontwerpen waar je blij van wordt. 

Kunstgras binnen

Gekleurd of niet, binnen vinden we niet vaak een mat van kunstgras. Toch kun je veel voordeel hebben van het leggen van zo’n matje in een specifieke kamer. Wat dacht je ervan bijvoorbeeld een bepaald gedeelte van de kinderkamer in te richten met een grasmat als basis. Vinden ze leuk! Ook een grasmat in de hobbykamer kan een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld wanneer je een passie (obsessie) hebt met modeltreinen. Een gedeelte van de keuken met een grasmat versieren, dat ziet er wel heel natuurlijk uit! Nogmaal, omdat kunstgras in vele kleuren te krijgen is, past het altijd bij je interieurstijl. 

Lees ook onze andere blogs, waarin we je verrassen met leuke ideeën. We blijven blogs posten om je te inspireren. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden