Kooke keukens

De prijs van een gietvloer voor in de keuken

De prijs van een gietvloer voor in de keuken

Geplaatst op

De juiste vloer uitkiezen is een opgave. Er zijn steeds meer soorten vloeren waaruit je kunt kiezen. Dit maakt de zoektocht naar de perfecte vloer er niet makkelijker op. Een gietvloer bijvoorbeeld is een ideale vloer voor in de keuken. Zoals de naam het al verklapt, is het een vloer dat wordt gegoten.

De gietvloer heeft een strakke en industriële look. De vloer is volledig naadloos en heeft geen scheuren of groeven. Het is een redelijk dunne vloer waardoor hij gemakkelijk te combineren is met vloerverwarming. Gietvloeren in woningen zijn vaak zachte vloeren. Zo kun jij met je blote voeten op een warme en zachte vloer doorheen het huis lopen.

Door de verschillende kleuropties waaruit je kunt kiezen, vind je zeker en vast een kleur waarop je verzot bent. Op die manier kun jij je woonkamer helemaal personaliseren en je vloer afstemmen op je interieur.

Zoals hierboven vermeld, is de gietvloer een vloer zonder naden, scheuren of groeven. Dit maakt het schoonmaakwerk van de vloer vele gemakkelijker en sneller. De vloer houdt niet veel stof vast waardoor het een goede keuze is voor mensen met allergieën.

De prijs van de gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Het is niet de goedkoopste vloer, maar je betaalt wel de correcte prijs voor kwaliteit. Een gietvloer is een vloer die lang meegaat en makkelijk te onderhouden is.

De twee bekendste gietvloeren zijn de polyurethaan en de epoxy. De polyurethaan gietvloer (PU gietvloer) wordt het meeste gebruikt in woningen. Voor de PU gietvloer betaal je 60 tot 80 euro per vierkante meter. De epoxy gietvloer kan meer verdragen in tegenstelling tot de PU gietvloer. Voor deze vloer betaal je 45 tot 72 euro per vierkante meter.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden